About ثبت شرکت در تهران

کارت بازرگانی سندی است که به شرکت اجازه فعالیت در حوزه تجارت خارجی را می دهد.

افتتاح حساب بانکی شرکت: شرکت ها باید حساب بانکی برای انجام امور مالی شرکت خود افتتاح کنند.

موسسه‌های حقوقی و شرکت‌های مختلفی برای انجام کارهای ثبتی وجود دارند. شما نیز باید کسب و کار خود را در قالب یکی از انواع شرکت‌ها که مناسب فعالیت اقتصادی شما است راه‌اندازی نمایید. پس گام نخست را در این خصوص آگاهانه بردارید. مراحل ثبت شرکت می‌تواند پیچیدگی‌ها و مشکلات مختلفی داشته باشد. عدم اطلاع دقیق در این خصوص می‌تواند زمان ثبت را تا ماه‌ها به تاخیر بیندازد. ثبت شرکت در تهران با مشاوره رایگان کارشناسان آسان ثبت می‌تواند کمک کننده شما در راه ثبت شرکت باشد.

شرکت ها باید دو دفتر تجاری، شامل دفتر روزنامه و دفتر کل، تهیه کنند و به اداره ثبت شرکت ها تحویل دهند.

مسئول باجه شماره پیگیری برای ابلاغ تاییدات مدارک و نام انتخابی را به شما می‌دهد. پس از این که مدارک و نام پیشنهادی مورد تایید قرار گرفت باید مدارک را امضا کنید و به کارشناس تحویل دهید. 

قبل یا پس از ثبت شرکت میتوانید جهت مشاوره این امور با کارشناسان موسسه ونک در تماس باشید.

آسان ثبت

دارایی های جمع آوری شده از آورده های شرکاء در شرکت، سرمایه شرکت را تشکیل می دهد و شرکت مالک آن است؛ هم این سرمایه و هم هر دارایی دیگری که تا زمانی که شرکت فعال و زنده باقی است، به آن اضافه می شود، جزو دارایی های شرکت و متعلق به آن است؛ یعنی هیچ کدام از شریک ها، حق و سهمی در آن اموالی که به عنوان سرمایه شرکت محسوب می شود ندارند.

مجوز شرکت، سندی است که به شرکت اجازه فعالیت در یک حوزه یا زمینه خاص را می دهد و معمولاً توسط یک مرجع دولتی یا نهاد ذیصلاح صادر می شود.

۰۲۱۲۸۴۲۷۸۴۶ - داخلی ۱۰۸ همین حالا تماس بگیرید نظرات

برای این که با بهترین روش ثبت شرکت در تهران آشنایی بهتری پیدا کنید بهتر است با انواع شرکت‌هایی که قابلیت ثبت در تهران دارند؛ آشنایی مختصری پیدا کنید.

شرکت های تجاری نیاز به اساسنامه مناسب دارند تا به عنوان یک سند حقوقی و قرارداد داخلی بین اعضا و شرکت عمل کند. اساسنامه تعیین کننده حقوق و تعهدات اعضا، نحوۀ مدیریت و عملکرد شرکت، و سایر جزئیات مرتبط با اداره شرکت است.

تمدید هیات مدیره تمدید بازرسین شرکت تغییر نشانی شرکت(اصلاح کدپستی) تصویب تراز سود و زیان خانه

در قوانین مربوط به click here شرکت­ ها، شرکت­ های سهامی، ضمانتی و نسبی و مختلط در نظر گرفته شده بود که در قوانین بعدی تغییراتی در ماهیت انواع شرکت­ های تجاری به وجود آمد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *